Activiteiten

Adem en proef de Twentse sfeer en gezelligheid!

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens jouw verblijf in Twente? Ontdek de vele mogelijkheden in de buurt van Natuurdomein ’n Deppert. Onze camping is centraal gelegen tussen de pittoreske stadjes Ootmarsum en Tubbergen en biedt volop mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning.

In de omgeving kun je prachtige fiets- en wandelroutes ontdekken die je door de groene Twentse landschappen leiden. Er zijn verschillende wandelroutes in de buurt, van kort en eenvoudig tot langeafstandswandelingen. Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van Twente, waarbij je langs gezellige dorpjes en mooie natuurgebieden komt.

Breng een bezoek aan het historische stadje Ootmarsum met zijn vele kunstgaleries, winkeltjes en gezellige terrasjes. Of geniet van een dagje uit in Tubbergen, bekend om zijn sfeervolle marktplein en de karakteristieke kerk. 

Kortom, er is genoeg te beleven in de omgeving van Natuurdomein ’n Deppert. Kom tot rust op onze camping en ontdek de activiteiten en bezienswaardigheden in Twente.

WILD Bijzonder Vissen
De Manderveense Aardbei
Aspergeteeltbedrijf Oude Luttikhuis
Ria's Eetcafé
Het Bolscher | eten & drinken
Watermolen Bels

In twente is altijd wat te doen!

Meer activiteiten ontdekken?

Gemeente Tubbergen

In de gemeente Tubbergen is het gehele jaar door van alles te zien en te doen. Pluk je eigen aardbeien of bosbessen, kom helemaal tot jezelf tijdens een wellness dag, knuffel een koe, vul je garderobe aan in de leukste winkeltjes. Ontdek de mooie natuur te voet of op de fiets en rust lekker uit op een boerenterras. Volg je nieuwsgierigheid en laat je meenemen door de glansrijke verhalen die Tubbergen rijk is.

https://www.visittubbergen.nl/

Gemeente Ootmarsum-Dinkelland

Is het niet een prachtige fietstocht of wandeling door de mooie bosrijke omgeving, dan is het wel het bezoeken van een museum, galerie of evenement. Ben je iets actiever ingesteld, dan kom je in Ootmarsum-Dinkelland ook zeker aan je trekken. Diverse workshops, maar ook sportieve activiteiten als kanovaren, scooterrijden, mountainbiken en solexrijden worden hier georganiseerd. En wil je lekker genieten van de rust, dan is daar ook volop gelegenheid voor. Kortom, voor elk wat wils in Ootmarsum-Dinkelland.

https://www.ootmarsum-dinkelland.nl/